EVI Cars

EVI cars verzorgt de ombouw van een auto met conventionele brandstof naar elektrische aandrijving. Door onze jarenlange ervaringen in de autotechniek hebben wij ons gespecialiseerd in het vervangen van (Lithium lon) accupakketten. Hierbij staan de wensen van de klant centraal. Kwaliteit, service en transparantie voorop. Gebruik maken van leveranciers met jarenlange ervaring in de elektrotechniek garandeert de kwaliteit van de onderdelen.

Sinds 2015 bieden wij ook gebruikte elektrische auto’s aan. Een gebruikte elektrische auto heeft zijn betrouwbaar in de praktijk bewezen. De prijzen van een gebruikte elektrische auto zijn na genoeg gelijk aan een auto met conventionele brandstof. Daarnaast biedt elektrisch rijden u de volgende voordelen: lagere brandstof- en onderhoudskosten, geen wegenbelasting en voor bedrijven geen bijtelling en fiscaal aantrekkelijke subsidieregelingen.
Door onze ervaring en technische kennis kunnen wij de juiste informatie verschaffen aan u.

”Wij denken dat de ontwikkeling van de elektrische auto nog in haar kinderschoenen staat. De technische ontwikkeling en het aantal elektrische auto’s zullen een enorme toevlucht nemen” aldus Frank ten Dam, directeur van EVI cars