Ons bedrijf

Directeur / Eigenaar Frank ten Dam

Directeur / Eigenaar Frank ten Dam

Mijn naam is Frank ten Dam. Ik ben jarenlang werkzaam geweest bij een dealerbedrijf en daar opgeklommen tot een leidinggevende functie. Toch begon het mij na een tijdje te kriebelen. Ik keek eens goed naar het bedrijf en dacht: ik kan dit zelf beter: technisch beter en ook klantvriendelijker.

Aldus heb ik in 2006 de stap genomen een eigen bedrijf te starten. Wij zijn in een huurpand begonnen en hebben via de formule technisch vakmanschap en klantvriendelijk optreden een prachtige groei behaald. Sinds 2011 zijn wij  in een schitterend nieuw eigen pand gehuisvest. Wij zijn ons succes enerzijds aan het consolideren en anderzijds verder aan het uitbouwen. Daarom proberen wij meer klanten kennis met ons te laten maken.

Nu blijken potentiële klanten toch nog wel huiverig te zijn om van een dealer over te stappen naar een universeel garagebedrijf. Er zijn nogal wat vooroordelen.

Ik benoem er enkele:
Kan het autobedrijf ook wel een moeilijke elektronische storing oplossen?
Blijft de fabrieksgarantie wel in stand als het onderhoud niet bij de dealer uitgevoerd wordt?
Hoe zit het met de mobiliteitsgarantie?
Worden er wel originele onderdelen gebruikt?

Deze vooroordelen zijn helaas soms terecht. Ik weet dit als geen ander, omdat ik bij beide soort bedrijven heb gewerkt. Ik heb AutoService Stepelo opgezet om af te rekenen met al deze vooroordelen. Sterker nog: wij willen beter zijn dan de dealer. Vraag het maar aan onze huidige klanten of dit zo is! Een andere bevestiging van onze kwaliteit is uitverkiezing van een van de beste Bovagbedrijven 2011-2012.

Onze voordelen op een rijtje:
Dicht bij u in de buurt
Goed opgeleide en ervaren monteurs met de beste diagnose apparatuur
Eerste kwaliteit onderdelen
Goed parkeren
Afspraak is afspraak
Korte lijnen
Prettige sfeer
Transparantie in uitgevoerde werkzaamheden en prijs
Persoonlijke en klantvriendelijke behandeling

Natuurlijk kunnen wij u veel vertellen, maar het werkt alleen als u het ook zo ervaart. Daarom wil ik u graag uitnodigen voor een kennismaking. U krijgt dan een indruk van ons bedrijf. Onder het genot van een kopje koffie kunt u dan vragen stellen. Laat het hierbij duidelijk zijn: het is voor u een vrijblijvend bezoek, waarbij gezellig kennismaken voorop staat.

Hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Frank ten Dam