APK keuring

apk-29-euro

Stoplichten op Stepelo goed zichtbaar vanaf Noordsingel

HAAKSBERGEN – Deze week worden ze nog geïnstalleerd op Stepelo: de verkeerslichten, nabij de Noordsingel ter hoogte van de rotonde Textielstraat. De eerste reacties van weggebruikers klinken zoals verwacht met de komst van  verkeerslichten:  ‘Zie je in één oogopslag of je door kunt rijden of dat het zinvol is om halt te houden.’

De plaatsing van de verkeerslichten ter hoogte van de rotonde heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Het initiatief komt van ondernemer Frank ten Dam, die deze voorziening eerst in de berm langs de Noordsingel had willen plaatsen. ,,Dat leek me bij nader inzien toch niet zo’n goed idee. Hadden we ook nooit voor elkaar gekregen”, vertelt de creatieve ondernemer er in één adem achteraan. ,,Nu worden grote, in het oogspringende verkeerslichten op drie verschillende plekken rondom ons pand geplaatst en is ook vanaf de Noordsingel goed te zien of het licht op rood, oranje of groen staat.”

En dat is voor de autobezitter vooral handig nu AutoService Stepelo het zogeheten pitstopprincipe gaat toepassen voor de APK-klant. Die wil het liefst binnenkomen zonder afspraak, bij voorkeur wachten tot de auto klaar is en mee kunnen kijken. De kosten moeten uiteraard zo laag mogelijk uitvallen. ,,We hebben een concept ontwikkeld met een speciale APK-straat, waarmee we aan al die voorwaarden van de klant kunnen voldoen”, legt Frank ten Dam uit. ,,Het enige nadeel is dat deze methode wachttijden tot gevolg kan hebben. En daarvoor gaan we dit signaleringsysteem hanteren. De kleur geeft de wachttijd aan. Staat het licht op groen dan bedraagt de wachttijd maximaal 15 minuten, bij oranje kan het zijn dat men maximaal drie kwartier moet wachten en als het licht op rood staat, duurt het wellicht langer dan drie kwartier voordat we één van onze vakkundige monteurs vrij hebben.”

Op deze wijze kan AutoService Stepelo de APK voor slechts 29,– euro uitvoeren. Eventueel nodige extra kosten worden pas na offerte en met toestemming van de klant gemaakt. Bovendien biedt de APK-straat korting op accu’s, uitlaten en banden, vervangingen die regelmatig gepaard gaan met de APK.

Het APK-stoplicht is ook een uitkomst voor autobezitter die weinig tijd heeft en zijn voertuig pas op het laatste moment APK laat keuren. Bij AutoService Stepelo kan men meteen terecht om de boete voor te zijn die tegenwoordig snel wordt opgelegd als de auto niet op tijd een APK-keuring heeft ondergaan.

U kunt ons bereiken op:

Tel: 053 – 572 68 08
Email: info@autoservicestepelo.nl
Of via het contactformulier

Maak nu ook direct een online afspraak!

Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen bij AutoService Stepelo.
Wij zijn gevestigd aan de Textielstraat 26 te Haaksbergen. De koffie staat klaar!