Gratis mobiliteitsgarantie

Is uw auto in onderhoud bij AutoService Stepelo? Dan krijgt u er gratis mobiliteitsgarantie bij! Indien u onderweg met pech komt te staan, is 1 telefoontje voldoende om u weer op weg te helpen. Mocht dit niet lukken, wordt er voor vervangend vervoer gezorgd. Dit geldt voor zowel binnen- als buitenland, maar ook in uw eigen woonplaats! 


Klantenpas

AutoService Stepelo heeft sinds kort een klantenpas. Met deze pas heeft u recht op gratis mobiliteitsgarantie in heel Europa met vervangend vervoer. Daarnaast profiteert u van korting op de APK, een gratis winter- en zomerbeurt, gratis uitlijncontrole, gratis vloeistof en banden controle, korting op accu’s, uitlaten en banden. De pas is gratis indien uw auto in onderhoud is bij AutoService Stepelo. 

Wilt u alleen de klantenpas met gratis mobiliteitsgarantie aanschaffen? Dan kan ook voor € 39,50.

Het Dealer-alternatief

Merkdealers vragen vaak onnodig veel geld voor onderhoud van auto’s. Bovendien zitten deze bedrijven meestal niet bij u om de hoek. Lang geloofden mensen nog de argumenten van dealers die zeiden; “alleen wij hebben de meeste vakkennis en beste apparatuur voor onderhoud van eigen merkauto’s.” Maar daar trapt u toch ook niet meer in?! AutoService Stepelo is hét Dealer-alternatief in Haaksbergen. Uiteraard blijft de fabrieksgarantie in stand als wij uw auto onderhouden. 

 

Maak hier direct een afspraak
Copyright   © Alle rechten voorbehouden | Realisatie Solera Autodata